Sir Albert Hotel

You are here Home  > Plan your Trip  > Hotel >  Sir Albert Hotel

Sir Albert woont in De Pijp, het Quartier Latin van Amsterdam. Thuishaven voor schrijvers, kunstenaars, modeontwerpers, ondernemers en liefhebbers van het goede leven. Zijn private mansion is gevestigd naast de oudste en meeste beroemde markt van Amsterdam, de Albert Cuypmarkt. Op wandelafstand van dit boutique hotel in Amsterdam centrum ligt een andere favoriet van Sir Albert: het Koninklijk Concertgebouw waar u kunt genieten van klassieke meesterwerken. Modeliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de luxueuze P.C. Hooftstraat of in de nabij gelegen Van Baerlestraat.

Sir Albert verwelkomt reizigers die op zoek zijn naar de perfecte uitvalsbasis om zaken te doen of een uniek toevluchtsoord van waaruit ze de stad kunnen ontdekken.

Stap zelf in de wereld van Sir Albert door te verblijven in een van zijn 90 luxe ingerichte design hotelkamers, suites of residences, ingericht door internationaal bekroonde interieur ontwerpers van BK Architecture.

Tot slot brengt boutique hotel Sir Albert u IZAKAYA Asian Kitchen & Bar. Als gast nodigt Sir Albert u graag uit om de unieke Japanse gerechten te ervaren, terwijl bij mooi weer IZAKAYA Terrace u fraai uitzicht biedt op trendy wijk De Pijp en een van Amsterdams romantische grachten.

Sir Albert houdt van groene luxe op zijn best. Daarom heeft hij het milieu en maatschappelijke verantwoordelijkheid hoog in het vaandel staan. Klik hier om zijn Green Globe Sustainability Plan te lezen.zz


Our address

Address:
Albert Cuypstraat 2-6 1072 CT Amsterdam
GPS:
52.354517401347806, 4.8873456508914614
Telephone:
020 305 3020
hello@siralbert.com
Web:
http://www.siralbert.com

Leave a review

Price
Location
Staff
Services
Food

Close Comments

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.