Info

Info

Fiets
Het is een genot om op de fiets door de stad naar De Pijp te komen; bijvoorbeeld via de Utrechtsestraat of de Vijzelstraat. Er zijn genoeg plaatsen om je fiets te parkeren, om vervolgens al wandelend de Pijp te ontdekken. Vergeet de fiets alleen niet op slot te zetten.

Openbaar Vervoer

Vanaf centraal station neem je tramlijn4, 16 of 24. Je kunt uitstappen op de Ferdinand bol Straat. Ook tram 7 en 10 rijden langs de Pijp. Vanaf het Weteringcircuit of het Frederiksplein loop je zo De Pijp in.

Route
Vanaf alle richtingen kun je het beste afslag S110 nemen op de Ring Amterdam. Door het volgen van de borden ‘Centrum’ kom je bij de Pijp.

Parkeren
In de hele wijk is het betaald parkeren. Op zondag is het gratis. Parkeergarage Heineken Plein. Voor korte bezoeken heeft de De Pijp ideale parkeergelegenheid op de Van Woustraat. Daar kun je tussen 09:00 uur en 16:00 uur voor slechts 10 cent per uur parkeren!

P+R
Buiten de stad parkeren en met de tram verder. Dat is goedkoop, maar ook snel en makkelijk. Onderstaand zijn een aantal P+R locaties aangegeven

ArenA – Burgemeester Stramanweg 130; 1101 EP Amsterdam
Zeeburg – Zuiderzeeweg 46; 1095 KJ Amsterdam
Olympisch Stadion – Olympisch Stadion 44; 1076 DE Amsterdam
Sloterdijk – Piarcoplein 1 1043 DW; Amsterdam
Bos en Lommer – Leeuwendalersweg 23b; 1055 JE Amsterdam
Weekend P+R VUmc – Gustav Mahlerlaan 3004; 1081 LA Amsterdam
RAI – Europaplein; 1078 GZ Amsterdam

Meer informatie: http://www.amsterdam.nl/parkeren-verkeer/parkeren-amsterdam/p-r/

Boot
Vanaf de boot op&afstapplaats tegenover de Heineken Experience loop je zo richting De Pijp.

Close Comments