Take a way

You are here: Home  > Eat & Drink  > Take a way
Take a way in De Pijp.

Showing 5 from 5 Items
 • Item thumbnail
  0

  IJscuypje/Stamppotje

  Bij Stamppotje kan je in de winteravonden terecht voor een lekkere stamppot. Deze kan je ophalen en thuis oppeuzelen! In de zomermaanden kan je een heerlijk ijsje halen bij Stamppotje, de zaak is dan omgetoverd als ijssalon en heet dan IJscuypje.

 • Item thumbnail
  0

  Todays

  Italian caterer. Private dinners & lunches for small and big groups.

 • Item thumbnail
  0

  Pacomer

  De winkel heeft alles te maken met eten. Naast alle Spaanse delicatessen in de winkel, bereid ik dagelijks verse tapas, soepen en gerechten. Ook als u op zoek bent naar een cateringservice, kunt u contact met mij opnemen.

 • Item thumbnail
  0

  Kok op Stelten

  Voor een fantastische catering is verder zoeken niet meer nodig. Onze stijl is Bourgondisch, vol van smaak en helemaal van nu. Alles wat uit onze handen komt is vers, huisgemaakt en zoveel mogelijk van het seizoen. Onze leveranciers zijn, net als wij, vakidioten die gewoon voor het beste gaan. En dat alles bedekt met een […]

 • Item thumbnail
  0

  Yoghurt Barn

  Biologisch en dus verantwoord, maar vooral… Loei Lekker! Stel je eigen yoghurt samen, kies één van onze door chef-koks samengestelde Specials of geniet van een eigen receptuur frozen yoghurt. Ook voor de lactose intoleranten onder ons bieden we gelukkig ook soya varianten, zodat ook jij van al ons lekkers kunt genieten!